Els als jouw administratieve kracht - AdminAssist

Wie is Els?

Kruiswoordraadsel Els

Persoonlijke puzzel

Hoogstraten

Hoogstraatse inwijkeling sinds huwelijk met Dirk, met roots in Minderhout en Meerle

Kids

Opvolging verzekerd via Lars en Eva 

Foto

💚  voor onverwacht mooie natuurfoto’s met iPhone

Wandelen

Wandelt graag nutteloos rond 

Boeken

Fan van informatieve boeken 

Structuur

Rustzoeker én gestructureerde planner 

Chocolade

Zwak voor pure chocolade en Latte Caramel 

Trappist

Trappist Westmalle met grenadine 

Kruiswoordraadsel

Happy wanneer ze een kruiswoordraadsel foutloos kan invullen 

Mijn ervaring

Ontdek hier mijn professionele verleden. Ik beschrijf kort welke taken ik in mijn ‘administratiepakket’ heb uitgevoerd.

Mijn eerste job als tweetalige assistente van de verkoopdirecteur heeft me veel geleerd op gebied van verkoop van huishoudartikelen aan directieklanten. Offertes, noteren van bestellingen en de opvolging ervan, verkoop in showrooms in Hoogstraten en Brussel tijdens beursdagen, het was een boeiende en interessante job en vooral een boost voor mijn talenkennis!

In mijn volgende functie maakte ik kennis met klanten in een computerzaak. Opvolging van de kassa, binnenkomende betalingen en zo nodig ook betalingsherinneringen deden me proeven van het ‘boekhoudkundige’ gedeelte van de administratie. Ik controleerde ook de binnenkomende goederen en boekte de aankoopfacturen in het boekhoudpakket. Ik organiseerde de praktische kant van de Adobe opleidingen, met daarbij horend de betalingen via VDAB-opleidingscheques.

Uiteenlopende administratieve aanvragen voor zowel Belgische als Nederlandse klanten voor orthopedische schoenen maakten deel uit van mijn takenpakket. Daarbij sloot de verkoop van schoenen in de winkel perfect aan. Een boeiende job waarbij ook vooral het contact met de klanten centraal stond. Ik hielp ze graag verder en zocht naar antwoorden op allerlei vragen. Orthopedische afspraken boekte ik voor verschillende behandelaars. Maandelijks was ik ook verantwoordelijk voor de declaraties naar de ziekenfondsen in B en NL.

Vragen?

Heb je specifieke vragen omtrent taken die ik bij jou kan uitvoeren?
Drop ze in mijn mailbox en ik beantwoord ze graag!

Logo AdminAssist

Ik blus graag jouw administratieve brandjes, klus het liefst voor jouw papierwerk en schep meer orde in jouw chaos!

Contactgegevens

Els van Der Kaa

Elsbroeken 24
2320 Hoogstraten

BTW nummer: BE 0784.351.007

Volg me online